December 2016 :

Aa-landen kerstconcert m.m.v. 6 basisscholen: GEEF JE NU OP! 

Op vrijdag 16 december 2016 wordt er weer het jaarlijkse Kerstconcert gegeven door kinderen uit de Aa-landen, speciaal voor de bewoners van de Rivierenhof en verder alle belangstellenden. Net als vorig jaar spelen we tussen 10 en 11 uur bij de koffie in de Bolder. Alle basisscholen van de Aa-landen doen mee, er wordt gezongen en gespeeld in gezellige Kerstsfeer.

Hiervoor wordt een orkestje opgericht dat op maandagochtend op de Werkschuit oefent.

Dit jaar bestaat het koor uit kinderen van alle groepen 7 en zij gaan oefenen op maandagochtend in de Wilgenburg. Vind je het leuk om onder schooltijd in een koortje te oefenen en een concert te geven, geef je dan op!

Opgeven uiterlijk 4 november bij: Marian Rauh: marianrauh@home.nl

Belangrijk: Zet in je mailtje: Je naam, koor of orkest, je instrument, hoe lang speel je al en bij wie je les hebt. En op welke school je zit en in welke groep.

We beginnen op 7 november en alle scholen uit de Aa-landen kunnen mee doen!

Orkest repeteert op de Werkschuit: Maandag 7, 14, 21, 28 nov. en 12 dec. 11:30-12:15

Koor repeteert op de Wilgenburg: Maandag 7, 14, 21, 28 nov. en 12 dec. 11:45-12:15

 Info: Jeroen van Dijk, 06 22779818, of jeroencello@gmail.com

 ________________________________________________________________

Oktober 2016:

MUZIN! wordt adviseur binnenschoolse muziekeducatie bij Stichting Recht op Muziek.

Na enkele jaren als docent muziek aangesloten te zijn bij de Stichting Recht op Muziek (ROM)heb ik besloten dat het tijd is om mij ook op een andere wijze te committeren aan de stichting Recht op Muziek. Een plekje in het bestuur waar al lang een invulling voor werd gezocht is mijn plek geworden: adviseur binnenschoolse muziekeducatie. Dat betekent dat de samenwerking tussen binnenschools en buitenschools aanbod nu nog makkelijker tot stand kan komen op de basisscholen waar MUZIN! en/of ROM werkzaam zijn. Ik verheug me op een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jullie school. Vraag me gerust!

________________________________________________________________

Augustus 2016:

Start ABC-muziek op koninklijke Emmaschool in Zwolle 

In de groepen 4 van de Koninklijke Emmaschool in Zwolle zijn dit schooljaar de lessen ABC-muziek gestart. Het hele schooljaar krijgen deze kinderen muzieklessen.

Ook de aanvraag voor de subsidie “impuls muziek”  is ingediend, en we wachten vol spanning af of deze subsidie de deur opent naar een structureel muziekaanbod. Door toekenning van deze subsidie krijgt de school de mogelijkheid om in alle klassen structureel muziekles aan te bieden, een goede methode aan te schaffen en niet onbelangrijk: te investeren in deskundigheidsbevordering van de eigen leerkrachten. 

________________________________________________________________

MUZIN! op facebook! Vanaf vandaag is Muzin! ook te vinden op facebook. Hierop zullen we informatie en foto’s plaatsen over al onze cursussen. Wilt je op de hoogte blijven? Vind onze facebook pagina dan leuk: http://www.facebook.com/MuzinZwolle 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.